27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41
BAŞKAN HEKİMOĞLU EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ BAŞKAN HEKİMOĞLU EĞİTİM KURUMLARINA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
Kategori Ziyaretler
(1 Oyla)

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ilçemiz eğitim kurumlarından Arhavi Koleji, Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Yerleşkesi’ni ziyaret etti. Okullarda yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile Ak Parti İlçe Teşkilatı eşlik etti.

Eğitime ve özellikle öğrencilere verdiği değerle tanınan Başkan Hekimoğlu’nu Arhavi Koleji Müdürü Ahmet Kavaz kapıda karşıladı. Yeni binasında modern derslikleriyle hizmet veren kurumda eğitime dönük gerçekleştirilen sohbetin ardından Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Okul Müdürü Hakan Soydan ve idareciler tarafından ağırlanan Başkan Hekimoğlu, okulun fiziki şartları hakkında gerekli bilgileri aldı. Sivil Havacılık, Sağlık, Elektrik/Elektronik, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Mobilya ve İç Mekân Tasarımı bölümleri gibi yeni bölümlerin önümüzdeki yıl açılması planlanırken aynı zamanda fiziki mekân olarak da  çalışma içerisine girileceğini belirten Okul Müdürü Soydan, önümüzdeki yıllarda Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin adından söz ettireceğinin altını çizdi.

Daha sonra Artvin Çoruh Üniversitesi’ne bağlı Arhavi Yerleşkesi ziyaret edildi. Okulda verilen eğitim ve bölümler hakkında Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Kibar, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Fikret Sözbilir ve okul idarecileri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Hekimoğlu yüksek öğrenimin Arhavi’ye kazandırılması konusunda nasıl bir gayret ve çaba içerisinde çalıştıklarını çok iyi bildiklerini ve bugün gelinen noktadan çok daha iyi yerlere geleceklerini ifade etti. “Tüm eğitim kurumlarına ve öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına destek olmak ve onlara katkı sunmak temel görevlerimiz arasındadır” diyen Başkan Hekimoğlu, üçüncü dönemde de yeni projelerle öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif anlamda daha iyi yerlere gelmeleri için çalışacaklarını belirtti. Yapılan ziyaretlerin sonunda seçimlerde Başkan Hekimoğlu’na başarı temennisinde bulunuldu.

Son Düzenlenme Cuma, 15 Şubat 2019 16:51