26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

SATRANÇTA TUNAHAN YILDIZ GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

TEMSİLCİMİZ 14 ŞUBAT VAKFIKEBİR'İN KURTULUŞ KUPASI SATRANÇ TURNUVASI’NDA 1.LİK ELDE ETTİ TEMSİLCİMİZ 14 ŞUBAT VAKFIKEBİR'İN KURTULUŞ KUPASI SATRANÇ TURNUVASI’NDA 1.LİK ELDE ETTİ
Kategori Spor

Vakfıkebir Belediyesi ve Satranç Federasyonu Trabzon İl  Temsilciliği iş birliği ile 14 Şubat Vakfıkebir'in Kurtuluş Kupası Satranç Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncusu olan Tunahan Yıldız da katıldı. Tunahan Yıldız, açık kategoride rakiplerini geride bırakıp 1.lik elde ederek göğsümüzü kabarttı. Turnuvanın ardından Yıldız, göstermiş olduğu üstün başarı ile Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu'nu ziyaret etti.

9 – 10 Şubat 2019 tarihlerinde Vakfıkebir Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve 3 kategorinin yer aldığı turnuvada toplamda 103 sporcu katıldı. Keyifle yapılan müsabakaların ardından dereceye girenler açıklandı. İlçemiz Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü oyuncularından Tunahan Yıldız, Ordu, Giresun, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Amasya illerinden toplam 40 sporcunun katıldığı açık kategorisinde yarışarak 1.lik elde etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette rakiplerini geride bırakarak ilçemize büyük bir gurur yaşattığını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Cuma, 15 Şubat 2019 13:43

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »