23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

ARHAVİ BELEDİYESİ’NDE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İMZA TÖRENİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ İMZA TÖRENİ BAŞKANLIK MAKAMINDA GERÇEKLEŞTİ
Kategori Sosyal İşler

Arhavi Belediyesi, Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile kurum bünyesinde çalışan işçilere yönelik toplu sözleşmesi imzalandı. Belediyenin başkanlık makamında gerçekleşen imza törenine Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Belediye-İş Sendikası Rize Temsilcisi Yaşar Kaspar, Belediye Sendika Temsilcisi Osman Güney ve tüm belediye işçileri katıldı.

Törende konuşma yapan Belediye – İş Sendikası Rize Temsilcisi Kaspar, Belediye Başkanı Hekimoğlu’nun işçi hakları adına göstermiş olduğu onurlu duruşundan dolayı teşekkürlerini iletti. Belediye Sendika Temsilcisi Güney ise, Belediye Başkanı Hekimoğlu’nun işçi hakları konusuna gösterdiği ilginin altını çizerek teşekkür etti.

Belediye işçilerinin hakkını göz ardı etmeden gerekli iyileştirmeleri yaptıklarını söyleyen Başkan Hekimoğlu, 1 yıllık hazırlanan bu ek protokelle kadrolu işçi personele yüzde yirmi  enflasyon zammına ek olarak yüzde beş zamla, toplam %25 oranında bir artış sağlandığını belirti. Hekimoğlu  yeni sözleşmenin çalışan personele hayırlı uğurlu olması dileyip sendika üyelerine de başarılarının devamını diledi.

Son Düzenlenme Perşembe, 14 Şubat 2019 16:07