26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

“LORESİMA CAFE & BİSTRO” İŞLETMESİNİN AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞ TÖRENİNE İLÇE KAYMAKAMI ONGU İLE BELEDİYE BAŞKANI HEKİMOĞLU DA KATILDI AÇILIŞ TÖRENİNE İLÇE KAYMAKAMI ONGU İLE BELEDİYE BAŞKANI HEKİMOĞLU DA KATILDI
Kategori Genel Haberler
(1 Oyla)

Arhavi’de gıda sektöründe yeni bir işletme daha hizmete girdi. “Loresima Cafe & Bistro” adıyla hizmete giren yeni işletme için açılış töreni düzenlendi. Musazade Mahallesi Atatürk Bulvarı Sahil Caddesi’nde hizmete giren iş yerinin açılışını İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ve Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu birlikte yaptı. Açılış töreninde Kaymakam Ongu ile Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, ilçe esnafı ve vatandaşlar da yer aldı.

Gıda sektöründe yeni açılan işyerinin ilçe ekonomisinin canlanması adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren Başkan Hekimoğlu, işletme sahibini tebrik ederek Arhavi halkına ve işletme sahibine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi. Özel ikramların sunulduğu açılış, yapılan sıcak sohbetlerle devam etti. İşletme sahibi, kendileri için önemli bir gün olan bu günde başta İlçe Kaymakamı Ongu ve Belediye Başkanı Hekimoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Düzenlenme Perşembe, 14 Şubat 2019 16:08