26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/arhavibel/public_html/images/haberler/haber2019/subat/13/02

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/haber2019/subat/13/02

İLÇEMİZDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR KALE MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR ÇALIŞMALAR KALE MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR
Kategori Kale Mahallesi

İlçemizde cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Kale Mahallesi’nde devam ediyor. Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden kilit taşı çalışmalarının yanında Kale Mahallesi’nde de yol betonlama çalışması başladı. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Kale Mahallesi Muhtarı Ufuk Tosun bölgede incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan betonlama çalışmasının tamamlanmasının ardından çalışmalar Kale Mahallesi’nde tekrar başlatıldı. Yapılan betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren Başkan Hekimoğlu, ilçe halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyip betonlama çalışmasının ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceğini bildirdi.

{gallery}haberler/haber2019/subat/13/02{/gallery}

Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Şubat 2019 15:22