26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

Uyarı

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/arhavibel/public_html/images/haberler/haber2019/subat/13/01

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/haber2019/subat/13/01

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BAŞKAN HEKİMOĞLU ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR BAŞKAN HEKİMOĞLU ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Arhavi’de yolların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Boğaziçi Mahallesi Osman Bey Sitesi ile 56 Evler bölgesi olarak bilinen caddelerde ve Askerlik Şubesi ile İlçe Tarım Müdürlüğü binası arasında kalan caddede kilit taşı çalışmaları sürüyor.

Bölgenin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ile başlayan çalışmaların ardından kilit taşı döşeme çalışmaları da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Osman Bey Sitesi ile 56 Evler bölgesi çevresinde süren çalışmaların ilk etabı olan Hasan Galatalı Caddesi’nin tamamlandığını, çalışmaların Prof. Dr. Kutlu Zoral ile Askerlik Şubesi yanında devam ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, tüm çalışmaların mahalle sakinlerine şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

{gallery}haberler/haber2019/subat/13/01{/gallery}

Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Şubat 2019 12:52