24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33

HÜSEYİN GÜRKAN ANADOLU LİSESİ VOLEYBOL TAKIMINDAN BÜYÜK BAŞARI

BAŞKAN HEKİMOĞLU GRUP 1.Sİ OLAN GENÇ SPORCULARI TEBRİK ETTİ BAŞKAN HEKİMOĞLU GRUP 1.Sİ OLAN GENÇ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

7 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında Kars ilinde düzenlenen ve toplamda 12 takımın katıldığı Okul Sporları Genç Erkekler Voleybol Grup Müsabakaları Grup 1.liği’nde dereceye giren genç voleybolcularımız Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi okul takımında yer alan ve Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü alt yapısında ter döken genç sporcuların yanı sıra Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Müdürü Osman Erten ve Beden Eğitimi Öğretmenleri İbrahim Keleş ile Atilla Özbay da yer aldı. Okul Müdürü Erten, öğretmenler ve sporcular müsabakalara katılmaları hususunda ulaşım ve konaklamada yardımcı olan Başkan Hekimoğlu’na teşekkürlerini sundular.

Belediye Başkanı Hekimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocuklarımıza ve gençlerimize hayata geçirilen pek çok faaliyetle imkânlar sunmaya çalıştıklarını, voleybol sporunun bunlardan biri olduğunu ve gençlerin önemli yerlere gelmelerine katkı sağladığına inandığını ifade ederken Grup 1.si olan takımı tebrik ederek ziyaretlerinden ötürü öğretmen ve sporculara teşekkür etti ve 4 – 7 Mart 2019 tarihlerinde Erzurum ilinde oynanacak olan Okul Sporları Genç Erkekler Yarı Final Müsabakalarında takıma başarılar diledi.

Dereceye Giren Takımın Sporcu Listesi:

1. Emirhan GENÇYILMAZ (Kaptan)
  2. Azad Ozan BUDAK
  3. Mehmet Can TETİK