21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08
TEMSİLCİLERİMİZ BU HAFTA DEPLASMANDA MÜCADELE ETTİ TEMSİLCİLERİMİZ BU HAFTA DEPLASMANDA MÜCADELE ETTİ
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor bu hafta sonu deplasmanda mücadele etti. Temsilcilerimiz yapmış oldukları müsabakalar sonucunda haftayı bir mağlubiyet ve bir de beraberlikle kapattı.

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor, Efeler Ligi 17. hafta karşılaşmasında deplasmanda, Ziraat Bankası takımına misafir oldu. Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma 3-0’lık takımımızın mağlubiyetiyle sona erdi. Önemli karşılaşmadan puan alamayan Arhavi Belediyespor, ligte 10. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 18. hafta karşılaşmasında 16 Şubat 2019 Cumartesi günü Saat: 17.00 ‘da Arhavi Spor Salonu’nda Fenerbahçe takımı ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ise 17. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı Tonya Doğanspor takımı ile karşılaştı. Vakfıkebir İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 3-3’lük skorla tamamlayarak haftayı 25 puanla 7.sırada kapattı. Maç boyunca karşı takımın yöneticileri ve taraftarlarının tahrik edici hareketler içerisinde olduğunu belirten Arhavispor yöneticileri, Tonya Doğanspor yönetici ve taraftarlarını Fair Play’e yakışmayan tutum ve hareketlerinden ötürü kınadıklarının altını çizip bütün olumsuzluklara rağmen maçı berabere bitiren sarı-siyahlı ekibe de teşekkür ettiklerini belirttiler. Takımımız 18.haftada 17 Şubat 2019 Pazar günü kendi evinde Serhat Ardahanspor’la karşılaşacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 11 Şubat 2019 15:47