21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

2. YARIYIL EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

TOPLANTI HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİ TOPLANTI HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİ

2018 -2019 eğitim öğretim yılı 2. döneminin başladığı şu günlerde değerlendirme toplantısı yapıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ve tüm okulların okul aile birliği üyeleri katıldı.

İlçe Kaymakamı Ongu, Belediye Başkanı Hekimoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu’nun önderliğinde gerçekleşen toplantıda okullardaki eksiklikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından sözü devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu, okullarda uygulanacak olan program hakkında sunum yaptı. İlçe Kaymakamı Ongu ile Belediye Başkanı Hekimoğlu 2. yarıyıl döneminin hayırlı olmasını dilediler.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Şubat 2019 12:57