26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU ARHAVİ ADLİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu kamu kurum ve kuruşlara ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlatılan ziyaretlerin akabinde Arhavi Adliyesi’ne ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Teşkilatı da yer aldı.

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan ve hizmete açılan yeni bina, modern yapısıyla dikkat çekiyor. İlk olarak Adliye personelleriyle hoş sohbet gerçekleştiren Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler sırasıyla Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Türetken, Hakim Kübra Güneş ve Hakim Emre Turan Erkan’ı makamında ziyaret etti. İlçe ile ilgili karşılıklı hoş sohbetin ardından Arhavi Adliyesi çalışanları Başkan Hekimoğlu’na 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarılar dilediler.

Son Düzenlenme Cuma, 08 Şubat 2019 10:08