21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08
ÇALIŞMALAR CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR ÇALIŞMALAR CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

İlçemizde modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi’nde sürüyor.

Yol betonlama çalışması ile bölgede yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceğini bildirdi.