21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

ARHAVİ BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMIMIZDA ÖNEMLİ GELİŞME

BULGAR VOLEYBOLCU DIMITAR DIMITROV MARINKOV TAKIMA TRANSFER EDİLDİ BULGAR VOLEYBOLCU DIMITAR DIMITROV MARINKOV TAKIMA TRANSFER EDİLDİ
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor erkek voleybol takımımız önemli bir transfer gerçekleştirdi. Antrenör Ahmet Kavaz öncülüğünde yürütülen transfer çalışmalarının ardından Bulgar Voleybolcu Dimitar Dimitrov Marinkov takıma dâhil oldu.

26 yaşında olan smaçör Marinkov, Arjantin takımı Libertad Burgi Voley’den sarı-siyahlı ekibe transfer edildi. Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Arhavi Belediyespor forması giyecek olan Marinkov’a hoş geldin diyerek takıma bu haftaki Ziraat Bankası deplasmanında başarılar diledi.

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »