26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/haber2019/subat/05/02

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ARHAVİ VERGİ DAİRESİ’NE ZİYARETTE BULUNDU BAŞKAN HEKİMOĞLU VE BERABERİNDEKİLER ARHAVİ VERGİ DAİRESİ’NE ZİYARETTE BULUNDU
Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile Ak Parti İlçe Teşkilatı Çay-Kur Arhavi Çay Fabrikası ziyaretinin ardından Arhavi Vergi Dairesi’ni de ziyaret ettiler. Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve ilçe teşkilatı da hazır bulundu.

Arhavi Vergi Dairesi Müdürü Alper Gündoğdu, konuklarını kapıda karşıladı. Kurum ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette vergi mükelleflerinin ülkenin kalkınması ve büyümesindeki önemli rolünden bahsedildi. Artvin genelinde ise mükellef sayısına göre personel konusunda en rahat vergi dairesi olduğunu belirten Müdürü Gündoğdu, kurum içi personel rejimindeki dağılımın en sağlıklı olduğu ilçenin Arhavi olduğunun da altını çizdi. Başkan Hekimoğlu, eski mesai arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği hoş sohbetin ardından Hekimoğlu’na 31 Mart Yerel Seçimleri için başarılar dilendi. Ziyaret çekinilen fotoğrafların ardından son buldu.

{gallery}haberler/haber2019/subat/05/02{/gallery}

Son Düzenlenme Salı, 26 Şubat 2019 14:01

Bu kategoriden diğerleri: KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR »