26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

ANTRENMAN SONRASI AHMET KAVAZ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN HEKİMOĞLU VOLEYBOL TAKIMIMIZIN ANTRENÖRÜ AHMET KAVAZ'IN YENİ YAŞINI KUTLANDI BAŞKAN HEKİMOĞLU VOLEYBOL TAKIMIMIZIN ANTRENÖRÜ AHMET KAVAZ'IN YENİ YAŞINI KUTLANDI
Kategori Spor

Arhavi Belediyespor voleybol takımımız TVF efeler Ligi 17 hafta karşılaşması için hazırlıklara başlarken, Arhavi Spor Salonu'nda yapılan antrenmanı ziyaret eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yeni yaşına giren takım antrenörü Ahmet Kavaz'a sürpriz yaparak doğum gününü kutladı.

Önümüzdeki hafta Ankara  Başkent Spor Salonu'nda oynanacak olan Ziraat Bankası müsabakası için antrenmanlara başlayan Arhavi Belediyespor voleybol takımımız, Arhavi Spor Salonu’nda takım halinde yaptığı çalışma sonrasında tecrübeli antrenörümüz Ahmet Kavaz'ın doğum gününü de kutlamayı ihmal etmedi. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Sporcular, takım çalıştırıcıları ve taraftarların da katıldığı kutlama programında doğum günü pastası eşliğinde hocamız Ahmet Kavaz'ın yeni yaşı kutlanacak, kendisine sağlıklı, başarılı uzun bir ömür dilendi.