21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

BAŞKAN HEKİMOĞLU VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YILDIZ MESLEK ODALARI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Kategori Genel Haberler

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurum ve kuruluşlar ile meslek odalarına ziyaretlerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Arhavi Kaymakamlığı’na ve akabinde Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası, Şoförler Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na ziyaretlerin ardından bugün de Arhavi Ticaret Odası’na ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette Başkan Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ile Ak Parti ilçe teşkilatı da yer aldı. Arhavi Ticaret Odası Başkanı Atıf Kesim ve yönetimi, konuklarını kapıda karşıladılar. Başkan Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Yıldız, 10 yıl boyunca Arhavi’de yapılan çok önemli projeleri anlatarak üçüncü dönemde de yeni projeleri olacaklarını belirttiler. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri öncesi aday olan Başkan Hekimoğlu’na başarılar dileyen Ticaret Odası Başkanı Kesim, ziyaret sonunda seçim sonuçlarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Şubat 2019 15:13