26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR 5 FARKLI NOKTADA DEVAM EDİYOR ÇALIŞMALAR 5 FARKLI NOKTADA DEVAM EDİYOR

Boğaziçi Mahallesi’nde kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Mahallesi’nde 4 büyük cadde olan: Hasan Galatalı Caddesi, Prof. Dr. Kutlu Zoral Caddesi, Prof Dr. Teoman Şeşen Caddesi ve Kanuni Caddesi’nde kilit taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Bu caddelerle birlikte Boğaziçi Mahallesi Sahil Caddesi İlçe Tarım Müdürlüğü binası önü olarak bilinen bölgede de çalışmalar start aldı. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında bölgenin çehresini değiştirecek çevre düzenlemeleri de sürüyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da çalışmaları yakından takip ediyor.

Yerleşimin yoğun olduğu 3,5 dönümlük alan olan ve Osman Bey Sitesi ile 56 Evler Bölgesi olarak da bilinen bölgede zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesinin ardından çalışmalar sürüyor. İlçe Tarım Müdürlüğü binası önündeki caddede ise zemin kilit taşına uygun hale getiriliyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yapılan çalışma ile üstyapı tamamen kilit taşı ile döşenecek ve bölge son derece çağdaş ve modern bir görünüm kazanmış olacak.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Şubat 2019 15:02