26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

ARHAVİ ZİRAAT ODASI GENEL KURULU YAPILDI

MEVCUT ODA BAŞKANI İLE DEVAM KARARI ALINDI MEVCUT ODA BAŞKANI İLE DEVAM KARARI ALINDI
Kategori Genel Haberler

Hafta sonu kendi odasında genel kurulu yapılan Arhavi Ziraat Odasında  mevcut başkan Sadık Yıldızbayrak  tekrar oda başkanlığına seçildi. Kongreye tek aday ve tek liste olarak girildi.  Toplantıya Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, Belediye eski başkanı Vasfi Kurdoğlu, Ziraat Odası İl Koordinasyon kurulu başkanı Tolga İskenderoğlu, Ziraat Odası il başkanı Köksap Portakal,  Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, muhtarlar ile ziraat odalarının başkan ve üyeleri katıldı.

Kongre’de saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan başkanlığı oluşturuldu, başkanlığa Hüseyin Uzunhasanoğlu, üyeliklere Ömer Özdemir, Nihat Şahin, Muzaffer Şivil seçildi.  Ardından İlçe Kaymakamı başta olmak üzere Belediye başkanı, oda başkanları,  siyasi partilerin temsilcileri ve ilçe başkanları kısa konuşmalarda bulundular. Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapmış olduğu konuşmasında, geçmişten günümüze geleneksel tarımın en önemli temsilciliğini yapan çok değerli meslek odalarından biridir ziraat odaları, bu konuda önemli çalışmalar içerisinde olacaklarına inancım tamdır. Arhavi’de ziraat ve tarım üzerine yapılması gereken veyahut destek noktasında her türlü katkıyı vereceğimize kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi. Daha sonra  İlçedeki Ziraî faaliyetler ve Arhavi Ziraat Odasının yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili oda başkanı Yıldızbayrak açıklamalarda bulundu. Ardından Ziraat odasına hizmetlerinden dolayı Ziraat Mühendislerine plaket takdimi yapıldı. Genel kurul çalışmasına gün boyunca devam ederek, Arhavi Ziraat Odasının yeni yönetimi seçilmiş oldu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 04 Şubat 2019 12:44