26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN ESNAF ZİYARETİ

Kategori Ziyaretler

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçedeki esnaf ve halk ile buluşup kaynaşarak, onların sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Hekimoğlu’na Ak Parti Arhavi ilçe başkanı Ufuk yıldız ve vatandaşlar eşlik etti.

Musazade Mahallesinde bulunan Üçırmak Çay Ocağı’nı ve çevre esnafı ziyaret eden Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler esnafın ve halkın talep ve şikâyetlerini dinleyerek hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşlarla ilçe ve gündeme dair sohbet etme fırsatı bulan Başkan Hekimoğlu’na ilçe halkı ilgi gösterdi. Fırsat buldukça esnaf ve halk ile bir araya gelip muhabbet etmeye devam edeceklerini belirten Başkan Hekimoğlu, talepler ve öneriler doğrultusunda ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceklerinin, esnaf ve halkın her daim yanında olduğunun altını çizdi.

Bu kategoriden diğerleri: KURUM ZİYARETLERİ »