26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

VOLEYBOL TAKIMIMIZ 16. HAFTA KARŞILAŞMASI İÇİN SON ANTRENMANINI YAPTI

Kategori Spor

Arhavi Belediyespor voleybol takımımız bu hafta sonu oynayacağı müsabaka öncesi son antrenmanını yaptı. Efeler Ligi’nin 16. Haftasında oynanacak karşılaşma öncesi İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu, takım oyuncularının motivasyonlarını arttırmak, onların yanlarında olduklarını ve her zaman destek verdiklerini göstermek istediklerini dile getirdi.

Arhavi Belediyespor voleybol takımımız bu hafta sonu İkbal Afyon Belediyesi Yüntaş takımı ile oynayacağı müsabaka öncesi antrenmanlarını sıkı bir şekilde sürdürerek hazırlıklarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta alınan galibiyet ile moral ve motivasyonunu arttıran takımımız galibiyet serisi yakalamak istiyor.  Takım antrenörü Ahmet Kavaz, karşılaşmaya hazır olduklarını ve mutlak galibiyet parolasıyla sahada etkili bir performans sergileyeceklerini dile getirirdi.

Arhavi spor salonunda karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanı takip eden Belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu, kendi evimizde oynayacağımız karşılaşmada her zaman olduğu gibi seyircimizin takımına olan desteğini göstereceğine inandığını vurgulayarak, başta Ahmet Kavaz olmak üzere tüm sporculara ve teknik heyete karşılaşmada başarılar diledi.

Arhavi Belediyespor - İkbal Afyon Belediyesi Yüntaş takımları arasında oynanacak TFF Efeler ligi 16. Hafta karşılaşması 2 Şubat Cumartesi yani yarın Arhavi Spor Salonu’nda saat 17.00’da başlayacak.

Son Düzenlenme Cuma, 01 Şubat 2019 17:52