26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ KİLİT TAŞI ÇALIŞMASI

ALTYAPISI TAMAM OLAN 4 BÜYÜK CADDEDE SIRA ÜSTYAPIDA ALTYAPISI TAMAM OLAN 4 BÜYÜK CADDEDE SIRA ÜSTYAPIDA

İlçenin en önemli mahallelerinden biri olan Boğaziçi mahallesi özellikle son yıllarda artan konut inşaatı ve buna paralel oluşan altyapı ve üstyapı ihtiyacı Arhavi Belediyesi tarafından hızla cevap verilmektedir. Bölgenin en önemli yerleşim merkezi haline gelen ve en önemli 4 büyük caddeden oluşan Boğaziçi mahallesinde ekipler çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Altyapısı (su, kanalizasyon, elektrik, teknolojik iletişim hatları) tamamlanan caddelerde kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında bölgenin çehresini değiştirecek çevre düzenlemeleri de ayrıca yapılıyor. Başkan Hekimoğlu “artık yeni şehirleşme alanlarında altyapısı tamamlanmış bir şekilde üstyapıya başlıyoruz. Tekrar söküp tekrar kazıma yöntemi bitmiştir. Caddelerimizin altyapısı tamamlanmış olmasıyla beraber, hızlı bir şekilde üstyapıyı bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Geçmişte altyapısı yapılmadan açılan yollar ve yapılan üstyapılar nedeniyle tekrar bu taşları sökmek ve döşemek hem maliyet hemde görüntü kirliliği oluşturmakta idi. Boğaziçi mahallemizde bu olmayacak çünkü her türlü altyapıyı bundan 4 yıl 5 yıl önce yaptık şimdi üstünü tamamlıyoruz. “ dedi.

Yapımına başlanan Hasan Galatalı Caddesi, Prof. Dr. Kutlu Zoral Caddesi, Prof Dr. Teoman Şeşen Caddesi ve Kanuni Caddesi çok kısa bir zaman içerisinde Arhavi belediyesi fen işleri ekipleri tarafından tamamlanacak.

Son Düzenlenme Cuma, 01 Şubat 2019 17:14