27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

MAHALLENİN 4 BÜYÜK CADDESİNE KİLİT TAŞI DÖŞENİYOR MAHALLENİN 4 BÜYÜK CADDESİNE KİLİT TAŞI DÖŞENİYOR

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen ve önceki günlerde Boğaziçi Mahallesi’nin 4 büyük caddesinde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında bölgenin çehresini değiştirecek çevre düzenlemeleri de sürüyor.

Önceki günlerde Boğaziçi Mahallesi Osman Bey Sitesi ve 56 Evler Bölgesi olarak da bilinen çevrede 4 büyük cadde olan: Hasan Galatalı Caddesi, Prof. Dr. Kutlu Zoral Caddesi, Prof Dr. Teoman Şeşen Caddesi ve Kanuni Caddesi’nde zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesinin ardından kilit taşı döşeme çalışmalarına başlandı. 3,5 dönümlük alanda süren çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Perşembe, 31 Ocak 2019 16:46