21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

CUMHURİYET MAHALLESİ YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

ÇALIŞMALARIN ARDINDAN SÖZ KONUSU BÖLGE MODERN VE KULLANIMA UYGUN HALE GELECEK ÇALIŞMALARIN ARDINDAN SÖZ KONUSU BÖLGE MODERN VE KULLANIMA UYGUN HALE GELECEK

İlçemizde yol betonlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan çalışmalar, ilçemiz Kale Mahallesi’nin ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde devam ediyor.

Söz konusunun bölgedeki yolun beton dökmeye uygun hale getirilmesinin ardından ekipler tarafından çalışmalar başlatıldı. Daha modern ve kullanıma uygun hale getirilecek olan yol ile ilgili mahalle halkı memnuniyetini dile getirdi. Çalışmalar söz konusu bölgenin tamamlanmasının ardından ihtiyaç duyulan bölgede tekrar start alacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 31 Ocak 2019 15:31

Bu kategoriden diğerleri: YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI »