26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

BAŞKAN HEKİMOĞLU’NDAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITI’NA ZİYARET

ZİYARET ESNASINDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI ZİYARET ESNASINDA DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Kategori Ziyaretler

Ankara’da gerçekleşecek olan ve tüm il ve ilçelerin belediye başkan adaylarının katılacağı aday tanıtım programı öncesi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin hemen girişinde yer alan 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nı ziyaret etti.

Bundan tam 2,5 yıl önce ülkenin geleceğine ve milletin kaderine ipotek koymaya çalışan hain terör örgütü Fetö’nün kişi ayırt etmeksizin 248 kişiyi katlettiği ve binlerce yaralının olduğu bu büyük operasyonu kahramanca savunan gerek devletimizin güçleri, gerekse yürekli, vefakâr Türk milletinin başarısının temsil edildiği 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na Başkan Hekimoğlu  ziyarette bulundu. Başkan Hekimoğlu; “ 2016 yılında Türk milleti çok büyük bir kahramanlık örneği gösterip darbenin kolay kolay yapılamayacağını tüm dünyaya göstermiştir. Kendi silahını, kendi vatandaşına, kendi insanına doğrultan bu hain emellere en güçlü cevabı verdiğimize inanıyorum. Allah’tan tek dileğim bundan sonra ülkenin birlik ve beraberliğine kastedecek herhangi bir girişimin olmamasının yanında tüm dünyaya bahşedilen çağdaş, demokratik ve güçlü bir Türkiye için bir ve beraber olmanın tam vaktidir” dedi.

Başkan Hekimoğlu, Beştepe’deki anıtı ziyareti esnasında duygu dolu anlar yaşadı. 15 Temmuz sürecinde bu milletin nasıl bir kahramanlık destanı çizdiğini anlatan bu anıtın yediden yetmişe, herkesin ziyaret etmesi gerektiğini vurguladı.

Son Düzenlenme Çarşamba, 30 Ocak 2019 09:20