21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

Bilgilendirme

The was a problem converting the source image.

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/haber2019/ocak/29/01

SATRANÇTA BİR BÜYÜK BAŞARI DAHA

ARHAVİ BELEDİYESPORLU TUNAHAN YILDIZ İKİNCİ KEZ SATRANÇ MİLLİ TAKIMDA ARHAVİ BELEDİYESPORLU TUNAHAN YILDIZ İKİNCİ KEZ SATRANÇ MİLLİ TAKIMDA
Kategori Spor
(1 Oyla)

Geçtiğimiz hafta Antalya Belek’te satranç turnuvası düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Satranç Federasyonu tarafından “2018 – 2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” adıyla gerçekleştirilen turnuvaya birçok ilden katılan sporcuların yanı sıra ilçemizi temsil eden ve Arhavi Belediyespor oyuncusu olan Tunahan Yıldız da katıldı. Tunahan Yıldız, Yıldızlar kategorisinde 8. olarak ikinci kez milli takıma girmeye hak kazandı.

019 – 26 Ocak 2019 tarihleri arasında Belek Granada Otel’de gerçekleştirilen müsabakalarda oyuncuların heyecanları gözlerinden okunuyordu. Yaklaşık 3000 kişinin yer aldığı ve her ilden gelen sporcularla keyifle yapılan müsabakaların ardından dereceye girenler açıklandı. İlçemiz Arhavi Belediyespor oyuncusu Tunahan Yıldız ise göğsümüzü kabartarak milli takıma girmeye hak kazandı. Satrançta büyük başarılara imza atan Tunahan Yıldız’ı tebrik ettiğini dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

{gallery}haberler/haber2019/ocak/29/01{/gallery}