21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

BAŞKAN COŞKUN HEKİMOĞLU VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANI UFUK YILDIZ KURUM VE MESLEK ODALARI ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ZİYARETLERDE ÜÇÜNCÜ DÖNEMDE DE ADAY OLAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA BAŞARILAR DİLENDİ ZİYARETLERDE ÜÇÜNCÜ DÖNEMDE DE ADAY OLAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA BAŞARILAR DİLENDİ
Kategori Ziyaretler

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Teşkilatı kamu kurum ve kuruluşlar ile meslek örgütlerine ziyaretlere başladı. Bu anlamda ilk ziyareti Belediye Başkanı ve aynı zamanda üçüncü dönem Ak Parti Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu’nun yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Koparmal, Kadın Kolları Başkanı Melek Küçükay, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Gümüş başlatmış oldular.

Ziyaretin ilkini Arhavi Kaymakamımız Hasan Ongu’ya yapılarak başlatıldı. Ongu, Başkan Hekimoğlu’nu üçüncü dönemde de aday olmasından dolayı hem tebrik etti, hem de başarılar diledi. Birlikte çok güzel çalışmalar içerisinde olduğunu belirten Kaymakam Ongu, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde sorunsuz, güvenli, memlekete ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu. Buradaki ziyaretten sonra Başkan Hekimoğlu ve beraberindekiler sırasıyla Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası, Şoförler Odası ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na ziyarette bulundular. Başkan Hekimoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı Yıldız Arhavi’de son yıllarda yapılan ve hayata geçirilen çok önemli projeleri anlatarak bu değişim ve dönüşümü muhataplarına açıkladılar. Meslek odaları başkanları ve yöneticileri Başkan Hekimoğlu’na başarı temennisinde bulunarak seçimlerin hayırlı olmasını dilediler.

Son Düzenlenme Pazartesi, 28 Ocak 2019 14:39