26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33
TAKIMLARIMIZ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI TAKIMLARIMIZ HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI
Kategori Spor

Voleybolda Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediye spor takımımız ile futbolda Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor takımımız hafta sonu yapmış oldukları müsabakalarda rakiplerini yenerek haftayı galibiyetle tamamladılar.

Voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor, Voleybol Efeler Ligi 15. Hafta karşılaşmasında kendi evinde, Tokat Belediye Plevne takımını konuk etti. İlçe Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz taraftar desteğini de yanına alarak 3-2 kazandı. 15. hafta maçları sonunda elde ettiği bu galibiyetle puanını 17.700’e yükselten Arhavi Belediye Spor, ligte 9. sırada yer alıyor.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ise 15. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı deplasmanda Haçkaspor ile karşılaştı. Düzköy İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 4-0’lık bir skorla kazandı.  6 galibiyeti ve 3 beraberliği bulunan Arhavispor, 21 puanla ligin 8. sırada bulunuyor.

Öte yandan Masterler Ligi Karadeniz Ligi’nde ter döken Arhavi Veteranlar ise bu hafta kendi evinde Hopa Veteranlar ile karşılaştı. Kıyasıya geçen maçın sonucunda temsilcimiz Arhavi Veteranlar, Hopa Veteranlar takımını 3-2 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

Son Düzenlenme Pazartesi, 28 Ocak 2019 14:39