21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

ARHAVİ BELEDİYSPOR HAFTAYI GALİBİYETLE KAPATTI

ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 – 2 TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 – 2 TOKAT BELEDİYE PLEVNESPOR
Kategori Sosyal İşler

Voleybol Efeler Ligi 15. hafta maçında temsilcimiz Arhavi Belediyespor kendi evinde Tokat Belediye Plevnespor'u ağırladı. Yoğun bir seyirci desteği altında oynanan karşılaşmada Arhavi Belediyespor, çekişmeli geçen setler sonunda maçı 3-2 kazandı.

Arhavi Spor Salonunda oynanan karşılaşmada her hafta olduğu gibi bu hafta da efeler liginin en görkemli taraftarları olan Arhavili sporseverler salonunu tıklım tıklım doldurdular. Karşılaşma karşılıklı alınan setlerle çekişmeli anlara sahne oldu. Maçın setleri 25-21, 25-27, 25-16, 16-25, 15-13 sonuçlandı. Tayberk setine kalan karşılaşmadan temsilcimiz Arhavi Belediyespor 3-2 galip ayrılarak haftayı galibiyetle kapatmış oldu.