26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK VOLEYBOL OKULU AÇILDI

FİLENİN GELECEKTEKİ EFE’LERİ YETİŞİYOR FİLENİN GELECEKTEKİ EFE’LERİ YETİŞİYOR
Kategori Spor

Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bölgedeki genç yetenekli voleybolcuları keşfetmek için Voleybol Okulu açtı. Alınan başarılı sonuçlarla birlikte Voleybolun Süper Lig’i olan Efeler Ligi’nde mücadele eden erkek voleybol takımımızın ardından ilçede voleybol okulunu açan kulüp yöneticileri, bu vesileyle genç voleybolcular yetiştirmeyi amaçlıyor.

İlçe Spor Salonu’nda 2004 – 2008 doğumlu kız ve erkek sporculardan eleme yapılarak okulda voleybolcu yetiştireceklerini belirten Antrenör Erdal Gençoğlu, Voleybol Okulu için katılımın yoğun olduğunu söyleyip amaçlarının ileride Arhavi’den geleceğin yıldız voleybolcularını çıkarmak olduğunu dile getirdi.

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »