20.04.2019 Son güncelleme: 19.04.2019, 1:47

SAHİL ŞERİDİNDEN MODERNİZASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KAMELYALARIN YERLEŞTİRİLDİĞİ BÖLGE GÖRÜNTÜSÜYLE BEĞENİ ALIYOR KAMELYALARIN YERLEŞTİRİLDİĞİ BÖLGE GÖRÜNTÜSÜYLE BEĞENİ ALIYOR
Kategori Sosyal İşler

İlçenin modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi tarafından sahil şeridinde aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından kamelyaların da yerleştirilmesiyle bölge, vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında belediye ekipleri tarafından toplamda 10 adet kamelyaların montajı yapıldı. Belli aralıklarla yerleştirilen kamelyalar sayesinde bölge yeni bir görüntüye kavuşmuş olacak. Kamelyaların yerleştirilmesi çalışmalarının ardından sahil şeridinin havasının değişeceğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, yapılan çalışmaların ilçe halkına şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Son Düzenlenme Perşembe, 24 Ocak 2019 14:56