27.06.2019 Son güncelleme: 26.06.2019, 8:41

4 BÜYÜK CADDEYE KİLİT TAŞI BAŞLANIYOR

BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE 3,5 DÖNÜM ALAN KİLİT TAŞI İLE DÖŞENECEK BOĞAZİÇİ MAHALLESİ’NDE 3,5 DÖNÜM ALAN KİLİT TAŞI İLE DÖŞENECEK

İlçemizde modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Boğaziçi Mahallesi’nde birden çok noktada kilit taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar Boğaziçi Mahallesi Osman Bey Sitesi ve 56 Evler Bölgesi olarak da bilinen çevrede 4 büyük cadde olan: Hasan Galatalı Caddesi, Prof. Dr. Kutlu Zoral Caddesi, Prof Dr. Teoman Şeşen Caddesi ve Kanuni Caddesi’nde kilit taşı çalışması start aldı.

Söz konusu bölgelerin zemininin kilit taşına uygun hale getirilmesi ve elektrik altyapısının tamamlanması ile başlayacak olan çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Boğaziçi Mahallesi’nde 3,5 dönümlük alanda kilit taşı döşeme çalışmalarının yanında çevre düzenlemesinin de yapılacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların kısa zamanda tamamlanacağını ve vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Modern şehircilik anlayışının yansıması olarak yürütülen çalışmalar, 4 noktada süren kilit taşı döşeme çalışmalarının bitirilmesinin ardından ihtiyaç duyulan diğer cadde ve sokaklarda da devam ettirilecek.

Son Düzenlenme Çarşamba, 23 Ocak 2019 15:30