21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

GÖNÜL KOCAMAN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

KOCAMAN, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ADAYLIK YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ KOCAMAN, BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ADAYLIK YOLUNDA BAŞARILAR DİLEDİ
Kategori Ziyaretler

31 Mart yerel seçimlerinde ilçemizde Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Gönül Kocaman, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’na ziyarette bulundu. Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Seçimler öncesi Ak Parti aday adaylık sürecinde hizmet yarışına giren iki aday ziyaret esnasında hoş sohbet gerçekleşirdiler. Her iki aday da adaylık sürecinde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı birbirlerini tebrik ederek teşekkür ettiler. Başkan Hekimoğlu’nun 3.dönemde de tekrar aday gösterilmesiyle ilgili Başkan Hekimoğlu’nu hayırlı olsun dileklerini ileten Kocaman, seçim süreci boyunca Hekimoğlu’na başarılar diledi. Başkan Hekimoğlu ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyetini dile getirmesinin ardından ziyaret çekinilen fotoğrafların ardından son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Salı, 22 Ocak 2019 12:56