26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33
TAKIMLARIMIZ BU HAFTAKİ MÜSABAKALARI MAĞLUBİYETLE KAPATTI TAKIMLARIMIZ BU HAFTAKİ MÜSABAKALARI MAĞLUBİYETLE KAPATTI
Kategori Spor

Voleybol’da Efeler Ligi’nde mücadele eden Arhavi Belediyespor takımı ile Futbol’da Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta bulunan Arhavispor hafta sonu yapmış oldukları müsabakalar sonucunda haftayı mağlubiyetle kapattılar. Temsilcilerimiz bu haftaki müsabakalarda hem camiayı, hem de sporseverleri üzdü.

Voleybol takımımız Arhavi Belediye Spor, Efeler Ligi 14. Hafta karşılaşmasında deplasmanda, Arkas Spor takımına misafir oldu. İzmir Atatürk Vestel Venus Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan takımımız 3-0 mağlubiyetle ayrıldı. Arhavi Belediye Spor, ligte 9. sırada yer alıyor.

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 14. hafta geride kalırken Arhavispor futbol takımı 1926 Bulancakspor takımı ile karşılaştı. Arhavi İlçe Stadı’nda oynanan maçta Arhavispor 1-0’lık skorla mağlup oldu. Takımımız ligte 18 puanla 9.sırada yer alıyor.

Voleybolda ilçemizi temsil eden takımımız Arhavi Belediye Spor, 22.01.2019 Saat:18.00’da Maliye Piyango takımı ile karşılaşacak. Öte yandan futbol takımımız Arhavispor ise 27.01.2019 Pazar günü Haçkaspor takımı ile deplasmanda mücadele edecek.

Son Düzenlenme Pazartesi, 21 Ocak 2019 08:45