21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

BAŞKAN HEKİMOĞLU ARHAVİSPOR ANTRENMANINI ZİYARET ETTİ

TAKIM, 2.DEVRE KARŞILAŞMALARI İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR TAKIM, 2.DEVRE KARŞILAŞMALARI İÇİN HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kategori Spor

İlçemizi futbolda temsil eden takımımız Arhavispor, Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’taki devre arasının tamamlanmasının ardından 2. Devre için hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, antrenmanları süren takıma moral ziyaretinde bulundu.

Arhavispor’un Arhavi Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman programını Başkan Hekimoğlu’nun yanı 2.sıra Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve kulüp yetkilileri de takip etti. Futbolculara baklava ikramında bulunan Başkan Hekimoğlu, takıma başarılar diledi. Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta 18 puanla 8. sırada bulunan Arhavispor, bu hafta kendi evinde 20 Ocak 2019 Pazar günü Saat: 13.00’da 1926 Bulancakspor ile karşılaşacak.

Son Düzenlenme Cuma, 18 Ocak 2019 15:17

Bu kategoriden diğerleri: HAFTASONU SPOR »