24.03.2019 Son güncelleme: 23.03.2019, 12:33
YARIYIL KARNE TÖRENİ FSM ORTAOKULU İLE MNG İLKOKULU’NDA YAPILDI YARIYIL KARNE TÖRENİ FSM ORTAOKULU İLE MNG İLKOKULU’NDA YAPILDI

2018-2019 eğitim öğretim yarıyıl tatili başladı. Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de öğrenciler, yarıyıl tatiliyle birlikte karnelerini alarak iki haftalık tatillerine start verdiler. İlçemiz okullarında 1. dönem karne törenleri düzenlenirken Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ile Mehmet Nazif Günal İlkokulu’nun ise özel konukları vardı. Törenlere İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, okul idarecileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlk tören FSM Ortaokulu’nda yapıldı. Okulun salonunda yapılan törene ilçe protokolünün yanı sıra velilerin de ilgisi yoğundu. Öğrencilerin müzik gösterisiyle başlayan programda karne dağıtım törenine geçildi. Protokol üyeleri 8.sınıf öğrencilerine karnelerini verdiler.

Ardından MNG İlkokulu’ndaki törene geçildi. Buradaki programda da protokol üyeleri tarafından öğrencilere teşekkür ve takdir belgeleri verildi. Öğrenciler dağıtım töreninde karne sevincinin yanında heyecanlarını da gizleyemediler. Programda konuşma yapan Başkan Hekimoğlu, öğrencilere iyi tatiller dileyip ikinci dönem için derslerinde başarılar diledi. Program çekinilen fotoğraflarla son bulmuş oldu.

Son Düzenlenme Cuma, 18 Ocak 2019 15:02