26.04.2019 Son güncelleme: 25.04.2019, 1:33

ARHAVİ ORGANİZE SANAYİ MÜTEŞEBBİS HEYETİ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

VALİ YILMAZ DORUK BAŞKANLIĞINDAKİ TOPLANTI İLÇE KAYMAKAMLIĞINDA YAPILDI VALİ YILMAZ DORUK BAŞKANLIĞINDAKİ TOPLANTI İLÇE KAYMAKAMLIĞINDA YAPILDI
Kategori Genel Haberler

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AROSB) müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Yılmaz Doruk başkanlığında yapıldı. Arhavi Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen toplantıda Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve müteşebbis heyeti de hazır bulundu.

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Hasan Özpervan yapılan çalışmalar hakkında müteşebbis heyetine bilgi verdi. Toplantıda şuana kadar yapılan çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme yapıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Doruk ilçeden ayrıldı.