21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

HACILAR İLKOKULU’NDA ÖZEL EĞİTİM SINIFININ AÇILIŞI YAPILDI

AÇILIŞI YAPILAN SINIF PROTOKOL ÜYELERİ TARAFINDAN OLDUKÇA BEĞENİLDİ AÇILIŞI YAPILAN SINIF PROTOKOL ÜYELERİ TARAFINDAN OLDUKÇA BEĞENİLDİ

Hacılar İlkokulu bünyesinde Özel Eğitim Sınıfı açıldı. Düzenlenen açılış programına İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslnoğlu, öğretmenler, özel eğitim sınıfı öğrencileri ve veliler katıldı.

Özel eğitim öğrencilerinin açılış sınıf ile birlikte eğitim öğretimlerini daha sağlıklı bir şekilde devam edeceklerini dile getiren Başkan Hekimoğlu, bu hizmette emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Özel eğitim sınıfının açılış kurdelesini İlçe Kaymakamı Ongu, Belediye Başkanı Hekimoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslanoğlu birlikte kesti. Kurdele kesim töreninin ardından sınıf gezildi. Sınıfın mobilyalarını “Elin Sende” projesi kapsamında yapan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik eden ilçe protokolü üyeleri öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Açılış programı toplu çekinilen fotoğrafların akabinde son buldu.