21.02.2019 Son güncelleme: 21.02.2019, 1:08

AK PARTİ ARTVİN İL VE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

ARHAVİ’DE COŞKUN HEKİMOĞLU İLE YOLA DEVAM (USTALIK DÖNEMİ) ARHAVİ’DE COŞKUN HEKİMOĞLU İLE YOLA DEVAM (USTALIK DÖNEMİ)
Kategori Genel Haberler

Ak Parti Artvin İl Başkanlığınca düzenlenen Artvin aday tanıtım toplantısında ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. İlçemizde günledir merak edilen Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu oldu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın teşrifleriyle Artvin’deki tüm ilçelerin açıklandığı toplantı Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi gerçekleştirildi. Toplantıda tüm il ve ilçe teşkilatının ana kademeleri (yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri) ve partililer yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Şenol Alparslan, ilk günkü heyecanla yeni bir gelecek yazma amacında olduklarını dile getirerek açıklanacak olan tüm belediye başkan adaylarına başarılar diledi. Ardından sözü devralan Ak Parti Artvin Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçileri Ak Parti Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, Artvinlilere layık olmak adına çalıştığını ve tekrar aday gösterildiğini belirterek yeni dönem için daha çok çalışacağını söyledi. Ayrıca il merkezi de dahil olmak üzere Artvin ilçeleriyle birlikte toplamda 9-0 yapmak için sahneye çıktıklarını belirten Kocatepe, yeni belediye başkan adaylarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve önceki dönem Ak Partin Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla konuşmasını gerçekleştirdi.  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla, milletvekilliği görev süresi boyunca Artvin’e çok önemli plan ve projeleri hayata geçirdiklerini, devam eden projeler olduğunu ve onurla devrettiği görevi Erkan Balta’nın en iyi şekilde yürüttüğünü söyledi. Artvin’le ilgili çok önemli hatıralar, dostluklar ve arkadaşlıklar kazandığını belirten Kışla, Arhavi’den Şavşat’a kadar tüm teşkilatla çok iyi çalışmaları olduğunu ve Artvin’de üzerine düşecek olan tüm görevlerde her zaman hazır olduğunun altını çizdi. Kışla; “İlimiz dahil 8 ilçe belediye başkan adaylarını tanıtıyoruz. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Umuyorum ki çok başarılı ve güzel sonuçlar alınacak” dedi.

Ak Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta ise; “Artvin’de teşkilatlanmanın en güzel göstergesi aday gösterilen belediye başkan adaylarımızın teşkilatla birlikte uyum içinde olması bunun en güzel göstergesi. Yerelde tüm ilçelerimizle yapılan çalışmalarımız 31 Mart akşamında meyvesini verecektir. Belediyecilik adına Artvin’de Ak Parti bünyesinde yer alan 7 belediyenin teşkilatlarımızın güçlü ve kararlı bir şekilde çalışmasıyla bunu 9’a çıkarıp Artvin’in tamamında Ak Belediyecilik damgasını vuracağına inanıyorum. Ve bu güzel sonucu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hediye edeceğiz. Artvin’de bugüne kadar yapılan çok önemli ve büyük projelerde imzası bulunan çok değerli büyüğüm ve önceki dönem Artvin Milletvekili olan Sayın İsrafil Kışla’nın emeği hiçbir zaman inkar edilemez. Kendisinden devraldığımız bu görevi en güzel şekilde yürütmek amacındayım ve bunu gerçekleştirirken Artvin’in Ak Partili Milletvekili olarak arkamda başta il merkezi olmak üzere 8 ilçenin Ak Partili belediye başkanının gücünü alarak Ankara’ya gönül rahatlığıyla gitmek istiyorum. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Bu teşkilattan gelen birisi olarak özellikle tüm organlarımızın bunu başaracağına inancım tamdır. Bu vesileyle bugün burada aday gösterilen tüm belediye başkan adaylarıma ayrı ayrı başarılar diliyorum. 31 Mart akşamı, zaferi Şavşat’ta başlatıp inşallah Arhavi’de sonlandıracağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Rize Miletvekili Hayati Yazıcı yaptığı konuşmada, AK Parti’nin insanı esas alan bir anlayışın savunucusu olduğunu vurgulayarak “AK Parti yerli ve milli bir partidir” dedi.

Yola çıktığı ilk günden itibaren hiçbir zaman popülizmin davranış biçiminin AK Partinin siyaset biçimi olmadığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayatı Yazıcı, AK Parti’nin hiçbir yerde milletini kandırmadığını ve her şeye gerçekçi yaklaştığını söyledi.

"Cumhur İttifakı demokrasiyi güçlendirmektir”

Yeni hükümet modelini Milliyetçi Hareket Partisiyle inşa ettik. Mecliste birlikte çalıştık, 16 Nisan Referandumunda birlikte hareket ettik. 24 Haziran seçimlerinde de bu yürüyüşü birlikte sürdürdük. 30 Mart yerel seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partisiyle değişik yerlerde değişik düzeylerde Cumhur İttifakı çerçevesinde ittifakımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde ülke yönetiminin çıtası yükselmiştir. En az yüzde 50 artı 1 oldu. Bu demokrasiyi güçlendirmektir. Bu anayasa değişikliği aynı zamanda siyasi alanda partiler arenasını regule ediyor. Partilerde ki parçalanmaları tasfiye etmeyi amaçlıyor. Bu nedenle Cumhur İttifakı çok önemlidir” dedi.

“AK Parti Siyasi yelpazede milletin durduğu yerde duran bir partidir” diyen Yazıcı, AK Parti’nin Hedef kitlesinin 81 milyonun tamamı olduğunu belirtti. En büyük güçlerinin birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Yazıcı konuşmasının sonunda Artvin Merkez ve ilçe Belediye Başkan Adaylarını tek tek sahneye çağırdı.

AK Parti Aday tanıtım toplantısında Belediye Başkan Adayları olarak şu isimler açıklandı:

"AK Parti Artvin Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, Ardanuç Belediye Başkan Adayı Fahri Acar, Arhavi Belediye Başkan Adayı Coşkun Hekimoğlu, Borçka Belediye Başkan Adayı Aslan Atan, Murgul Belediye Başkan Adayı Hasan Çavuş, Hopa Belediye Başkan Adayı Kemal Ganioğlu, Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yener Balkaya, Şavşat Belediye Başkan Adayı Ahmet Sinan Öztürk, Yusufeli Belediye Başkan Adayı Eyüp Aytekin"