27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

ARHAVİ BELEDİYESPOR RÖVANŞI ALARAK İKİNCİ YARIYA GALİBİYET İLE BAŞLADI

ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 – 2: İSTANBUL BBSK ARHAVİ BELEDİYESPOR: 3 – 2: İSTANBUL BBSK
Kategori Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi 13. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Arhavi Belediyespor voleybol takımı İstanbul ekibi İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü voleybol takımını ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşma temsilcimiz Arhavi Belediyespor'un 3-2'lik galibiyetiyle tamamlandı.

Arhavi Spor Salonu'nda oynanan Arhavi Belediyespor - İstanbul BBSK karşılaşması her maç olduğu gibi yine yoğun bir taraftar desteği altında oynandı. Sporsever Arhavililer, Arhavi Belediyespor takımını desteklemek için Arhavi Spor Salonu’nu yine tıklım tıklım doldurdular.

Geçtiğimiz hafta başlayan Efeler Ligi ikinci yarısında rakibinin Avrupa maçları nedeni ile karşılaşma yapmayan Arhavi Belediyespor, ikinci yarıya kendi evinde oynadığı İstanbul BBSK maçıyla başlamış oldu. Karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz seyircisinin de desteğiyle ilk iki seti 25-21 ve 25-19’luk skorlarla kazandı. Ardından iki maç setini de değerlendiremeyen temsilcimiz 21-25 ve 19-25’lik skorlarla iki seti rakibine vermesiyle maç taybrek setine kaldı. Son sette taraftarının müthiş desteğiyle toparlanan temsilcimiz bu seti 15-10 kazanarak maçtan 3-2 galip ayrılmasının bildi.

Son sette İstanbul BBSK oyuncuları ve kenar yönetiminin provokasyonları ile maçta gergin anlar da yaşandı. Seyircimiz ve takım yöneticilerimizin sağduyulu davranışları bu provokasyonu boşa çıkardı ve karşılaşma olaysız tamamlandı.  Böylece İstanbul’da şansız bir şekilde kaybettiği maçın rövanşını da alan Arhavi Belediyespor ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Centilmenliği ve takımına olan desteğiyle efeler liginde adından söz ettiren ve diğer takımlar tarafından gıpta ile bakılan Arhavi Belediyespor voleybol takımı ve taraftarları için ilçemize Türkiye Radyo Televizyon Kurumundan (TRT) gelen ekip iki gün boyunca ilçemizde takımımızın ve taraftarımızın tanıtımı için çekim yaptılar. Maç öncesi ve esnasında da solanda bulunan TRT ekibi çekim ve röportajlar yaparak yayınlanmak üzere kayda aldılar.

Son Düzenlenme Pazar, 13 Ocak 2019 12:37