27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

KALE MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

SÖZ KONUSU BÖLGE GÜVENLİ, MODERN VE KONFORLU HALE GETİRİLDİ SÖZ KONUSU BÖLGE GÜVENLİ, MODERN VE KONFORLU HALE GETİRİLDİ
Kategori Kale Mahallesi

Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından Kale Mahallesi alt yol mevkii olarak bilinen bölgede sürdürülen yol betonlama çalışmasında sona gelindi. Standardını iyileştirme adına bakımsız olan yollar Arhavi Belediyesi tarafından tamamlanarak yeni yol mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmuş oldu.

Bölgede incelemelerde bulunan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, betonlanan yeni yolun standardının yükseltilip, sorunların çözüldüğünü dile getirdi ve güvenli, modern ve konforlu hale dönüştürülen yeni yolun mahalle halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Yol betonlama çalışmaları ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde tekrar başlatılacak.