27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

İLÇEMİZDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KALE MAHALLESİ ALT YOL MEVKİİ OLARAK BİLİNEN BÖLGEDE YOL BETONLANIYOR KALE MAHALLESİ ALT YOL MEVKİİ OLARAK BİLİNEN BÖLGEDE YOL BETONLANIYOR
Kategori Kale Mahallesi

Arhavi’de modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan yol betonlama çalışmaları, ilçemiz Kale Mahallesi alt yol mevkii olarak bilinen bölgede devam ediyor.

Yol betonlama çalışması ile alanda yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceğini bildirdi.

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Ocak 2019 10:45