27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

EFELER LİGİ’NDE İKİNCİ DEVRE BAŞLIYOR

Kategori Spor

Voleybol takımımız Arhavi Belediyespor bu hafta sonu oynanacak müsabaka öncesi antrenmanlarını sürdürüyor. Efeler Ligi’nde ter döken ve ikinci devrenin ilk maçı için İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanı Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ziyaret etti. Başkan Hekimoğlu, takım oyuncularının motivasyonlarını arttırmak, onların yanlarında olduklarını ve her zaman destek verdiklerini göstermek istediklerini dile getirdi.

İkinci devrenin ilk maçını kendi evinde oynayacak olan takım için taraftar desteği bekleyen Antrenör Ahmet Kavaz, mutlak galibiyet parolasıyla sahada etkili bir performans sergileyeceklerini dile getirdi. Ligin önemli takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyesi voleybol takımı ile yapılacak müsabaka 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Saat: 14.00’da oynanacak.

Son Düzenlenme Perşembe, 10 Ocak 2019 09:10