21.01.2019 Son güncelleme: 21.01.2019, 6:45

YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR AŞAĞI HACILAR İLE KALE MAHALLELERİNDE SÜRÜYOR ÇALIŞMALAR AŞAĞI HACILAR İLE KALE MAHALLELERİNDE SÜRÜYOR

İlçemizde cadde ve sokakların modern bir görünüme kavuşturulması çalışmaları özverili bir şekilde devam ediyor. Belediyenin fen işleri ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar Aşağı Hacılar Mahallesi Yüksel Büyüklü Caddesi ile Kale Mahallesi alt yol bölgesinde sürüyor.

Her iki bölge için toplamda 300 metre yol betonlama çalışması yapıldığını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çok kısa zamanda yolların hizmete açılacağını belirtti. Ayrıca fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde betonlama çalışmalarının devam ettirileceğini bildirdi.

Son Düzenlenme Salı, 08 Ocak 2019 15:28