27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

OYUNCUMUZ IAN IERESHCHENKO ÜLKESİNİN MİLLİ TAKIMINDA EN İYİ OYUNCU SEÇİLDİ

UKRAYNA MİLLİ TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR UKRAYNA MİLLİ TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR
Kategori Spor

Avrupa Şampiyonası’nı garantileyen Ukrayna Milli Takımı’nın yıldız oyuncusu ve aynı zamanda Arhavi Belediyespor Erkek Voleybol takımımızın önemli oyuncularından Ian Iereshchenko ülkesinin milli takımında en iyi oyuncu seçildi. Avrupa Şampiyonası F Grubunda mücadele eden Ukrayna’nın Makedonya maçındaki üstün başarısı neticesinde müsabakanın en iyi oyuncusu seçilen Iereshchenko, adından söz ettirdi.

1990 doğumlu Ukraynalı smaçör oyuncu Iereshchenko, en iyi manşet ve en iyi ace (set servis) dallarındaki başarılı performansıyla takımın göz bebeği oldu. Maç boyu önemli pozisyonlarda yer alan Iereshchenko’nun takımımız için de çok önemli bir yeri olduğunu belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, smaçör oyuncumuzu tebrik ederek başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Son Düzenlenme Pazartesi, 07 Ocak 2019 12:38