27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

İLÇEMİZDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR ÇALIŞMALAR AŞAĞI HACILAR MAHALLESİ’NDE SÜRÜYOR

Arhavi’de cadde ve sokakların modernizasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallerinde başlatılan betonlama çalışmaları, ilçemiz Aşağı Hacılar Mahallesi’nde sürüyor. Söz konusu bölgede başlatılan çalışmalar mahalle halkının desteğiyle yürütülüyor.

150 metrelik alanda devam etmekte olan betonlama çalışması ile yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Yol betonlama çalışmaları ile söz konusu bölgede büyük bir rahatlama yaşanacağını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ihtiyaçlar doğrultusunda ilçe genelindeki sorunları çözmeye çalıştıklarını belirtip yeni beton yolun ilçe halkına şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Son Düzenlenme Cuma, 04 Ocak 2019 15:05