27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04
TOPLAM 1600 METRELİK SAHİL ŞERİDİMİZ AYDINLATILDI TOPLAM 1600 METRELİK SAHİL ŞERİDİMİZ AYDINLATILDI
Kategori Fen İşleri

İlçenin modernizasyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Arhavi Belediyesi tarafından sahil şeridinde aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Böylelikle Arhavi Sahili ışıl ışıl görüntüsüyle vatandaşlardan tam not aldı. Toplam 1600 metrelik alanda yapılan aydınlatma çalışmalarında Türk bayrağı desenli LED aydınlatma sistemi kullanıldı.

Yürütülen çalışmalar kapsamında ihaleyi yapan yüklenici firma ve ekipleri tarafından 106 adet aydınlatma direklerinin montajı yapıldı. Havanın kararmasıyla birlikte belirlenen saatlerde aydınlatılacak olan direkler sayesinde şehir merkezi ışıl ışıl bir görüntüye kavuşmuş olacak.

Tamamlanan çalışmaların ardından şehrin havasının değiştiğini dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, sahil aydınlatma çalışmalarındaki desteklerinden ötürü Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Artvin Eski Valisi Ömer Doğanay, Ak Parti İlçe Başkanı Ufuk Yıldız ve Ak Parti ilçe teşkilatına teşekkür ettiğini belirtti.