22.03.2019 Son güncelleme: 21.03.2019, 12:49

İL GENELİNDE “OKULLAR ARASI YAŞAYAN MATEMATİK YARIŞMASI” YAPILDI

ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ DÜZENLENEN YARIŞMADA İL BİRİNCİSİ OLARAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI ERTUĞRUL KURDOĞLU FEN LİSESİ DÜZENLENEN YARIŞMADA İL BİRİNCİSİ OLARAK GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bilgi yarışması düzenlendi. “Okullar Arası Yaşayan Matematik Yarışması” adıyla düzenlenen organizasyona Artvin geneli tüm liseler katıldı. İlçemizin önemli eğitim kurumları arasında yerini alan Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi, yarışmada 1. olarak göğsümüzü kabarttı.

İlk etapta ilçe elemesinin yapıldığı organizasyonda finale kalan okullar için Artvin’de yarışma gerçekleştirildi. Öğrenciler yarışmada Matematik dersi konusunda toplam 5 zorlu soruda ter döktü. Kıyasıya geçen yarışmanın sonunda birinciliği 70 puanla Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi elde etti. Yarışmaya katılan okul öğrencilerinden Abdullah Emir Karataş, Zerda Yıldırım, Beyza Okumuş ve öğretmenlerini tebrik ettiğini belirten Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, ilçemizin her dalda adından söz ettirmeye devam ettiğinin altını çizerek öğrencilere başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Pazartesi, 31 Aralık 2018 10:32