27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

ARHAVİ BELEDİYESİ GSK SATRANÇ OYUNCULARI GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

OYUNCULARIMIZ TRABZON’DA DÜZENLENEN TURNUVADA DERECEYE GİRDİ OYUNCULARIMIZ TRABZON’DA DÜZENLENEN TURNUVADA DERECEYE GİRDİ
Kategori Spor

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Trabzon’da satranç turnuvası düzenlendi. 2018 – 2019 Türkiye Kupası Trabzon İl Birinciliği Satranç Turnuvası adıyla düzenlenen organizasyonda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç oyuncularından Zekeriya Yıldız ile Tunahan Yıldız başarılı sonuçla ilçemize gurur yaşattı.

15-16 Aralık ile 22-23 Aralık 2018 tarihlerinde Beşirli Tenis Kompleksi Satranç Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Trabzon, Denizli, Ordu, Kahramanmaraş, Konya, İzmir ve Artvin illerinden toplamda 81 oyuncu katıldı. Trabzon İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda Arhavi Belediyesi Gençlik Spor Kulübü satranç oyuncusu Zekeriya Yıldız 3. , Tunahan Yıldız ise 4. oldu. Her iki sporcunun da göğsümüzü kabarttığını dile getiren Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.