26.05.2019 Son güncelleme: 25.05.2019, 7:29

CUMHURİYET İLKOKULU 1. SINIF ÖĞRENCİLERİ BAŞKANLIK MAKAMINDA

MİNİKLER YAPTIKLARI YENİ YIL TEBRİK KARTLARINI BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA SUNDULAR MİNİKLER YAPTIKLARI YENİ YIL TEBRİK KARTLARINI BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA SUNDULAR

Cumhuriyet İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Yaklaşan yeni yıl ile ilgili gerçekleştirilen ziyarette öğrencilerin yanı sıra Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Fatih Yazıcı ile sınıf öğretmeni Yeliz Şengül Pala da yer aldı.

Heyecanları gözlerinden okunan minikler başkanlık makamında Başkan Hekimoğlu ile sohbet ettiler.  Yeni yıl ile ilgili tebrik kartlarını sunan öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Hekimoğlu, öğrencilerin bu sürpriz ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Ziyaret yeni yılla birlikte gerçekleştirilmesi istenen temennilerin ardından son bulmuş oldu.