27.03.2019 Son güncelleme: 26.03.2019, 1:04

CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE YOL BETONLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

MAHALLENİN BİRÇOK NOKTASINDA BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR MAHALLENİN BİRÇOK NOKTASINDA BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemizde yol betonlama çalışmaları hızla devam ediyor. Yapılan enerji yolu sonrası Cumhuriyet Mahallesi’ndeki birçok üst kodlardaki yollar Arhavi Belediyesi tarafından betonlanıyor. Belli başlı birçok noktada yapılacak olan çalışmalar neticesinde bölge kullanışlı ve modern hale gelmiş olacak. Fen işleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmaları yerinden takip eden Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu bölgede incelemelerde bulundu.

Söz konusu mahallenin Özel İdare Mevki’de 500 metrelik yol için betonlama çalışmaları tamamlandı. Betonlama çalışmalarının yanında köprü, menfez, su kanallarında oluşan birtakım sorunların çözüme kavuşturulduğunu belirten Başkan Hekimoğlu, bu bölgedeki betonlama çalışmalarının ardından yine Cumhuriyet Mahallesi’nde ve ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde tekrar betonlama çalışmalarına başlayacağını dile getirdi. Ayrıca kısa süre önce tamamlanan beton yolun mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son Düzenlenme Perşembe, 03 Ocak 2019 14:02