23.05.2019 Son güncelleme: 21.05.2019, 1:52

AXA SİGORTA KUPA VOLEY ERKEKLER KATEGORİSİ 1.ETAP İLK KARŞILAŞMALARI SONA ERDİ

ARHAVİ BLD. 1-3 TOKAT BLD. PLEVNE ARHAVİ BLD. 1-3 TOKAT BLD. PLEVNE
Kategori Spor

2018 – 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley (Türkiye Kupası) erkekler kategorisi 1. etap ilk karşılaşmaları, Pazar günü oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi. Temsilcimiz Arhavi Belediyespor voleybol takımımız kendi sahasında Tokat Belediye Plevne takımını ağırladı.

Arhavi spor salonunda oynanan Türkiye kupası ilk karşılaşmasında temsilcimiz Arhavi Belediyespor sahadan 1-3’lük skor ile yenik ayrıldı. Karşılaşmanın setleri 25-27, 31-29, 20-25, 17-25 olarak sonuçlandı. Her maç olduğu gibi yine taraftarın yoğun ilgisinin olduğu karşılaşma öncesi, takıma destek olmak amacıyla düzenlenen kampanya çerçevesinde 5 adet forma çekilişi yapıldı.

AXA Sigorta Kupa Voley erkekler kategorisi 1. etap ikinci karşılaşmaları, 26 Aralık 2018, Çarşamba günü oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanacak.